Proefles autorijden? Krijg advies op maat

Jij wilt toch ook je rijbewijs snel halen?

Start direct

Waarom Sky-Drive in Rotterdam?

Hoog slagingspercentage

Minder lessen nodig door unieke lesmethode

Geen andere leerlingen ophalen en afzetten

 
De proefles is een onderdeel van de unieke Rijschool Sky-Drive lesmethode. Iedere leerling is anders en daarom stemmen wij het lesplan voor je rijbewijs af op jouw persoonlijkheid en vaardigheden. Ook kun je gelijk kennis maken met de rijschool.
 

Als je op een relaxte maar snelle manier je rijbewijs wilt halen dan in het zeker aan te raden om dit via Rijschool Sky-Drive te doen. Kevin zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto maar zorgt er ook voor dat dit niet ten kosten gaat van jouw leerproces.

Kimber
Kimber

Nooit gedacht dat ik tijdens het leren rijden in een auto het zo naar mijn zin kon hebben! We hebben het altijd zo gezellig dat ik elke keer uitkeek naar de volgende rijles. Ik heb op een ontspannen manier veel geleerd en heb tijdens het rijden gelijk ‘levenslessen’ geleerd zoals hij dat zo zegt.

Lois
Loïs

Persoonlijk lesadvies

De proefles is inclusief kennismaking met de rijinstructeur en evaluatie. Je rijdt tijdens de proefles ongeveer 50 minuten in de auto rond in Rotterdam en de rijinstructeur let onder andere op je voertuigcontrole en verkeersinzicht. Op basis van de proefles bepaalt de instructeur hoeveel lessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou en je budget past.
​​​​​​​
Als je 16,5 jaar of ouder bent, dan kun je direct na de proefles je rijlessen inplannen.

Vraag je proefles aan

Morgen al een proefles nemen?

Je proefles aanvragen is zo geregeld. Laat je gegevens achter en wij plannen snel jouw proefles in.


Stuur bericht