Onze rijopleiding

Wil jij ook niet meer in een volle trein of bus naar je school of werk? Wil je graag onafhankelijk kunnen zijn en op elk moment de auto in kunnen stappen? Dat kan in een paar maanden werkelijkheid worden met Rijschool Sky-Drive. 

De rijopleiding bestaat uit 2 onderdelen: de theorie en de praktijk. Wij kunnen jou altijd lesmateriaal en een theoriecursus aanbieden, zodat je klaar bent voor je theorie examen. 

Samen met je vaste en enthousiaste rij-instructeur ga je oefenen voor het praktijkexamen. We helpen jou om goed voorbereid alle verkeerssituaties te begrijpen, hierdoor weet je precies wat je in de desbetreffende situatie moet doen. Voorbeelden hiervan zijn: het rijden op de snelweg, de bijzondere verrichtingen, bij verschillende voorrangssituaties, etc. Aan de hand van een proefles kijken we wat jouw kwaliteiten zijn en maken we samen een plan om zo snel mogelijk je rijbewijs binnen te slepen. Wil je graag één keer of meerdere keren per week rijden? Alles kan bij autorijschool Sky-Drive. 

Start direct
Rijlessen van Rijschool Sky Drive

Heb je vragen of wil jij ook rijles in Rotterdam en omgeving?

Meld je dan snel aan voor een proefles via de knop hieronder!

Aanmelden
Stuur bericht